Blog

Velká cena města Úval 2015


Velká cena města Úval 2015:

4.misto v kategorii Junky, čas 40:07:04.

Skvělá atmosféra podél trati,


 podpora fanoušků letos opravdu super. Organizátoři perfektně připravili xco okruh, takže se jelo úžasně. Trať byla dokonale vyčištěna. Skvělá práce :www.triprozdravi.cz
Dlouho se mi takhle dobře nejelo, takže jsem si věřila na bednu, ale i brambora je spokojenost, jelikož jsem se zlepšila o půl minuty a o jedno místo. 
Děkuji kolegovi Tomášovi Mastikovi (černí koně) za opravdu povedené fotky

----

It was amazing atmosphere at the track, people were great! This race was very good! Great work :www.triprozdravi.cz ! Today I feel really great & I believe in myself. But I finished on nice fourth place. I think it's good for me. I'm better than last year..  
I want to thank my colleague Tomas Mastik for a fantastic photos. And all people around track.

Thanks for your support!

Barča :-)


Celý článek

Turné 4 drah

Letos 19.8.2015 se kvůli nepřízni počasí uskutečnil závod pouze na brněnském velodromu. Jednalo se o omnium. Celkově Bára skončila na 9. místě v kat. Juniorky,  ženy. 

V dalších disciplínách si vedla takto:

Italský vyučovací závod - 10. místo

Vylučovací závod - 7. místo 

Bodovací závod - 9. místo.

Celý článek

MČR 2015 DRÁHA

Konečně to mám za sebou. Byl to pro mě náročný a dlouhý závodní týden - stejně jako pro všechny. Jsem bez medaile,  ale to mi nevadí.  Naopak mám radost,  cítím zlepšení oproti minulým rokům a to je dobře. Musím na sobě hodně pracovat, stále je co zlepšovat. Tým Kovo Praha byl velmi úspěšný a získal několik medailí a titulů  mistr ČR. Celý tým na to tvrdě dřel,  což já říct o sobě nemohu.  Můj letošní nejlepší výsledek je 4.misto ve stíhacím závodě družstev na 4km. Ale jsem hodně ráda za 7.misto v individuální stíhačce na 2km.


---

Track championship 13.-17.7.2015 - CZE

It was a long week of racing and tough week for me and for others. I'm without  a medal, but it's OK. I'm happy I feel improvement. It's great, but I know I still have a lot of work. As a team - Kovo Praha - were very successful and received several medals and titles champion of Czech Republic. The whole team worked hard - That I can't say :-) My best results is 4.place in the team pursuit race on 4km. I'm happy for 7.place in individual pursuit on 2km. 

Celý článek

MČR 2015 - dráha

V období 13-17.7. se koná mistrovství České republiky v dráhové cyklistice na pražském Třebešíně. Bára se ho zúčastní v rámci přípravy a my od ní očekáváme pouze dojezd všech disciplín a to z důvodu nedostatečného tréninku na dráze, jelikož se věnujeme mtb přípravě a toto je pro ní skvělé zpestření, jak sama řekla. :)
 
Manažer: J.Kovacs
 
Celý článek

Malevil Cup 16.ročník

Malevil Cup 16.ročník je již minulostí. Počasí bylo všelijaké, trať samé bahno, takže bylo mnoho pádů a defektů po startu. Byl to opravdu těžký závod, který hodně bolel (ale o tom zítra v reportu). Trvalo mi to přes dvě hodiny než jsem dojela do cíle úplně vyčerpaná. Po 16h následovalo vyhlášení trasy C a tak jsem šla podpořit své soupeřky potleskem :-) Vyhlášeno 3-2.místo a přišlo na řadu 1.místo a moderátor řekl mé jméno.. Popravdě vůbec jsem nečekala, že bych se umístila v top 5 nebo na pódiu a už vůbec ne, že bych to vyhrála, takže mě to mile překvapilo :-) Tohle je největší úspěch letošní sezóny. Jsem šťastná za tuhle tvrdě vydřenou výhru.

Celý článek

Trochu info! :)

Měli jsme technické problémy na webu se závodním kalendářem a tak jsme byli nuceni provést pár změn. Nyní je kalendář přehlednější a jednodušší. :) 
Dejte nám vědět, co by jste přidali (na mejl, do zpravy) 
Děkujeme Barča a Martin Emotikona
link https://barbora-skubova.webnode.cz/zavody/

Because we had technical problems with the calendar we had to edit the website: Races.
It's clearer&easy now for yourself and let us know what you would add. 

Thank you :) Barbara and Martin 
https://barbora-skubova.webnode.cz/zavody/

Celý článek

XCO Beckov 24.5.2015

Hezký xco závod. Nakonec 5.místo v kategorii starší žákyně - juniorky. A 19.místo celkově v balíku H3.

Bednu pro tým urval Honza K. , který se umístil ma 3.místě.:-)


Celý článek

Jméno: Barbora Škubová

E-mail: barbora.skubova@gmail.com

Follow me on Instagram: @Barbrgeen

SEO