Blog

Felix Újezdský Duatlon

Dne 17.04.2016 se Bára postavila na start Felix Újezdského duatlonu pod záštitou Tři pro zdraví. Na startu byla v první řadě a již od začátku jí bylo vidět v první vlně závodníků s muži. V průběhu dvou běžeckých kol se trochu propadla dozadu, ale svou ztrátu na kole dokázala stáhnout a znovu se zařadila do boje o medailové pozice, ačkoli trať byla techničtější než loni a to i díky bahnu na celé trati. Poslední kolo běhu se Bára potýkla se soupeřky, takže z toho nakonec bylo 5. místo. 

Víme, kde je potřeba ještě zapracovat během května, aby vše klapalo. 

Admin

Celý článek

Přípravy na sezónu

Tak již mám po zkouškách (úspěšně)  a tudíž je čas na přípravu k sezóně. :-) Přestože jsem na intru, tak mám dobrou přípravu. A určitě jí ještě vylepšíme. :-)

Dnešní trénink obsahoval ranní gymnastiku, odpoledne +- 45min kolo na trenažéru, hodina florbalu a 30 minut "oblíbených" schodů. :-) 

Děkuji DM Bosonohy za vstřícnost. Bez vás by to nešlo. :-) 

Celý článek

Velká Cena Dukly + MČR 18.12-19.12

Páteční závody byly opravdu skvělé, organizátoři (Dukla Praha) to zvládli na jedničku. Závod v podstatě ovládl domácí tým Dukly. 

Po debatě s lékařem jsem se těchto vikendovych závodů zúčastnila, i když jsem ve čtvrtek teprve dobrala antibiotika. 

Páteční zastoupení Kovo Praha bylo malé, jelikož jsme se soustředili především na MČR, i tak jsme tam nechali všechno. Předvedl nám svůj výkon i paraolympionik Jirka Ježek, který se ten den vrátil že soustředění na Mallorce a za plné podpory své manželky se vydal na dráhu. :-)


Mistrovství České republiky pro náš tým Kovo Praha dopadlo dobře. Trenéři byli spokojeni. 

Na následky úrazu kolene na doporučení lékaře, kdy mi nedoporučili jet, jsem ze závodů odstoupila. Takže sobotní individuální stíhačka byla mým posledním závodem v roce 2015.


Teď se budu připravovat na další sezónu a věnovat studiu. :-) 

Tak všem jen to nejlepší v novém roce 2016 přeji a běžte si plnit své sny!  ;-)


Barča. 

Celý článek

Nový tým

Rozhodla jsem se skončit v týmu Dexter Cycling. Důvodem je odchod do jiného týmu a to do Kovo Praha. 

Chci poděkovat všem z Dexteru za skvělé dva roky s vámi. I díky vám mám znovu chuť závodit. :-)

Snad i sezóna 2016 bude patřit k těm podařeným. :-)

Barča 


I'm leaving the team Dexter Cycling. I'm going to another team Kovo Praha. I want to thank all people from Dexter for a great two years with you. Great crew.  And thanks to you, I desire to race again . :-)

Season 2016 will be one of the better , I hope! :-)

Barča

Celý článek

XVII. INTERNATIONAL MTB MARATHON MALEVIL CUP 2016

Včera byla spuštěna registrace na mezinárodní marathon Malevil Cup 2016. Já už svou registraci mám a co ty?  :-)

https://registrace.sportsoft.cz/startlist.aspx?e=741

Yesterday started registration for the marathon Malevil Cup 2016. I already have a registration you? :-)

Celý článek

The First Autumn Races

Víkendové závody byly zajímavé, byo mnoho pádů, téměř v kažé kategorii. Skvěly, ale náročný víkend, řekla bych. Náš tým Kovo Praha vyhrál přebory v centrech, což je pro nás dobrá zpráva. Těším se na další víkendové závody 28-29.11.2015, kdy bude Český pohár, který proběhne opět na Motole. :-)

--------------

Weekend rces were interesting, that meat a lot of falls. It was great weekend, but challenging. Our Team SCM  Kovo Praha won champinship in youth centres. I look forwardto next weekend races 28-29.11.2015 in Motol. :-)

 

Follow me on my official facebook fan page: https://www.facebook.com/Barbora-%C5%A0kubov%C3%A1-369981846538184/

 

Celý článek

Season 2015

This season wasn't difficult. I was on the 25th races. However, as regards the physical condition , so that it is better . . . More time for training. . This year I returned to the Track Cycling and under team Kovo Praha . I can't say right now if it's forever , it depends on the circumstances . The next season, track cycling remains .

 I stay in Dexter ? Again, I can't say . I don't  know this answer . It is difficult to work in two teams to 100 percent. I'll see what next year will bring . I want to start paying Track and Road Cycling . Finally I want to thank everyone who stood behind me as well this season as well as the previous ones , as well as those who began to support me and believe in me . Above all, many thanks to family, friends , my great class professor . . 

Celý článek

Sezóna 2015

Letošní sezóna coby do počtu závodů nebyla až tak náročná jako ta minulá. Odjela jsem zhruba 25 závodů. Nicméně letos, co se týče fyzické kondice a výkonnosti jsem se posunula zase o kousek dál a to díky většímu prostoru pro trénování, ale stále je se kam posouvat..  V této sezóně se mi podařilo vrátit zpět k dráhové cyklistice a to za tým Kovo Praha. Nemohu momentálně říci zda nastálo co dočasně, to hodně záleží na spoustě okolností.  Příští sezónu u ní ale určitě zůstanu. 


Na otázku či  zůstanu v Dexteru nemůžu momentálně odpovědět. Je náročné stíhat povinnosti ve dvou týmech, ale předbíhat rozhodně nechci, jelikož mám o nabídku ze zahraniční stáje.  :-) 

Uvidíme co přinese příští rok, kde se chci věnovat více dráze a silnici. 

Závěrem chci poděkovat všem, kteří za mnou stáli i letošní sezónu jakožto i ty předchozí a také těm,  kteří mě začali podporovat a věřit mi. Především velké díky patří rodině, přátelům, mé skvělé třídní profesorce.. 


-------




Celý článek

Jméno: Barbora Škubová

E-mail: barbora.skubova@gmail.com

Follow me on Instagram: @Barbrgeen

SEO