Blog

Soustředění...

Tak a je zabaleno! Dnes odjíždím na týdenní soustředění na biku do Stráže nad Nežárkou. Cílem je zvýšit kondičku a potrénovat techniku. Snad se podaří :-) 

Celý článek

Cukroušův Mazec

Závod  Cukroušův Mazec se opravdu vydařil. Skončila jsem na 1. místě a trať zdolána za 2:36:14 !
Jako tým jsme si nevedli špatně: máme 3x bednu! 2x 3. místo a 1x první místo! 
 
Na fotce výhra + diplom i s časem..a ještě dvě fotky ze závodu :-)
 
 
Celý článek

Felix Újezdský Duatlon 2015

FELIX ÚJEZDSKÝ DUATLON 
 
Celkově 5.místo v kategorii Juniorky. Naprostá spokojenost sice z toho dnes mohla být bedna, ale ten závěrečný kilometr běhu byl drsný, nohy byly v pohodě, ale plíce jaksi nebyly mé :D Ale to nevadí, počasí nám krásně vyšlo a my si to užili, to je to hlavní! :-)
Gratuluji týmové kolegyni Káje Příhodové, která skončila na krásném 2.místě. :-) Poděkování patří mému fotografovi Martinovi za fotky, které dodáme cca za týden :-))
Také chci pogratulovat Tomášovi Mošničkovi za krásné 2.místo v kategorii hanbike. Paráda! 
 
Pořadatelé odvedli pěknou práci, díky a za rok na duatlonu zase naviděnou!
 
A ještě jedno velké díky patří těm, kteří mě přišli podpořit a také ostatním fanouškům kolem tratě, byli jste skvělý. :-)
 
Barča
Celý článek

Pražský mtb pohár - Řepy

PRAŽSKÝ MTB POHÁR - ŘEPY - první zprávy aneb pocity ze závodu
 
Počasí vypadalo nadějně, ale o pár chvil později začalo sněžit- viditelnost 8-10m, zima 0° trvalo vše až do startu. Trať byla samé bahno a pěkně to klouzalo. Bylo jasné, že dojedou ti nejsilnější. Start závodu vyšel dle plánu, ale ve sjezdech to klouzalo, ale dalo se. Z jednoho sjezdu jsem skončila v záchranné síti a záchranáři mě museli vytahovat, abych se dostala zpět na trať. Výjezdy byly horší, mnoho z nich jsme všichni museli vyběhnout. Bohužel jsem závod nedokončila, neměla jsem sílu dále bojovat, ty pády za to nestály, tak jsem odstoupila ze závodu. Trať byla náročná sama o sobě a za takového počasí ještě víc. Mrzí mě to, ale nemělo význam to rvát za každou cenu. Byla to pro mě výzva, kterou jsem přijala a nestydím se za své rozhodnutí odstoupit ze závodu.
 
Děkuji týmovému kolegovi Ondrovi za podporu, doufám, že trať zdolal lépe než já! 
 
#prazskymtbpohar #dextercyclig
 
Celý článek

PO STOPÁCH PRAOTCE ČECHA

PO STOPÁCH PRAOTCE ČECHA


Po pondělním ,,fiasku" se Barča rozhodla zúčastnit skvělého MTB závodu Po stopách praotce Čecha, konaného 11.4.2015. Startovalo se lehce po 14hod, což bylo vyhovující. Trasa byla víceméně kopcovitá, pár technických sjezdů. Takže první letošní ostré kilometry. Cíl, který jsme s Bárou dali, bylo zdolat trať do 2hod. Což se jí skoro podařilo. Trať zdolala za 02:05:15, odváděla dobrou práci, vše podstivě vyšlápla. Všichni ale víme, že má před sebou ještě kus práce :-). 


,,Trochu mě mrzí, že jsem přijela 5minut po svém stanoveném limitu. V závěrečném stoupání u cíle jsem už neměla dostatek sil se s tím porvat. Ale jsem spokojená, byl to kopcovity závod a po pondělním neúspěchu jsem si spravila chuť! Teď mě čeká týden volna a příští víkend hurá na závody. :-) Díky za vaší podporu! 

PS: Vzkazy za pondělní nezdařený závod potěšili. " 


Celý článek

Start sezóny 2015

Zbývá už jen 7 DNÍ do startu závodu Pražský MTB Pohár 2.kolo - Praha Řepy, jež se stane pro Báru otvírákem sezóny.

A co Báry forma, jak to vidí ona? Tu je její odpověď:  ,,Je to můj první závod vůbec v této sérii, která si myslím, že je velmi podařená. Ale jak mnoho lidí ví, tak forma není úplně ideální, ať už díky kolenu, které se začíná nepříjemným způsobem znovu ozývat např. při tréninku v kopcích apod., takže určitě na žádný skvělý výsledek nepomýšlím. Spíše tento závod beru tréninkově :-) Každopádně budu ráda, když se přijdete kouknout a už se těším na konkurenci a atmošku závodu :)... "

My Báře věříme a víme, že 6.4.2015 ze sebe vymáčkne maximum ;-) 


Admin

Celý článek

Official fan page on Facebook

Zdravím všechny,

nedávno jsme vytvořili mou oficiální fans page na facebooku, tak se na ní mrkni a dej like :-)

https://www.facebook.com/pages/Barbora-%C5%A0kubov%C3%A1/369981846538184?ref=hl

Celý článek

Neformální týmové setkání

V pondělí 19.1.2015 jsme měli neformální týmové setkání. Sešli jsme se opravdu v hojném počtu. Bavili jsme se o nových dresech, týmovém soustředění, které se koná v březnu 2015 (Chorvatsko a zřejmě Orlík). Dále jsme si řekli představu o letošní sezoně a věci okolo toho...
Nové dresy budou vyrobeny v březnu a představíme je v průběhu týmového soustředění.
Ve fotogalerii najdete pár povedených fotek a momentek od Petra Škrabala z týmové schůze.

Mějte se fajn.
Barča 

 

Celý článek

Novinky + info

Přináším pár novinek pro letošní sezónu 2015. Jak mnozí z vás ví, Bára zůstává i pro letošní sezónu u týmu Dexter Cycling. Letos se zúčastní daleko více bajkových závodů než tomu bylo doposud, důvod je jasný nabrat další nové zkušenosti a zlepšovat se. Dále vám budeme poskytovat fotky z mnoha závodů od fotografa Martina Rauberstraucha, který je velmi nadaným studentem SSŠ reklamní tvorby Michael v Praze.Také chystáme různé soutěže zde na webu o věčné ceny, podpisovky apod. Soutěže spustíme zhruba v půlce března. Přemýšlíme, že i kromě webových stránek by jsme zřídili  i stránku na facebooku,

Vícero informací již brzy :-)
#Admin

Celý článek

Jméno: Barbora Škubová

E-mail: barbora.skubova@gmail.com

Follow me on Instagram: @Barbrgeen

SEO