Blog

Rakovnické cyklování 2014 výsledek

Ahoj, tak konečně jsem napsala článek. V Rakovníku tým Dexter Cycling byl velmi úspěšný. Obsadili jsme stupínky vítězů nejen v sobotu 19.7, ale i v neděli 20.7. Já skončila na druhém místě ve své kategorii a celkově jedenáctá z +-200lidí. Stále tomu nevěřím, že jsem druhá. Byl to opravdu náročný závod, i když to bylo ,,jen" 35 km= půl maratón. Příští rok se tam určitě vydáme znovu, abychom ukázali, že my na to máme...




 

 

Krásný večer všem. Barča.

Celý článek

MTB závod - Rakovnické cyklování

Zítra 20.7.2014, pojedu MTB závod - Rakovnické cyklování. Závod startuje v 9:00. Na kategorii Junioři čeká 30km po šotolinových cestách (90%) a po asfaltu (10%). Ostatní kategorie budou bojovat na trase dlouhé 48km. Doufám že to já, kolo a ostatní jezdci ve zdraví přežijeme a rozumně se umístíme a hlavně, že si to užijeme Přeji krásný víkend. Barča Š.

Celý článek

Trénink jinak než na kole

V úterý 8. července jsem absolvovala náročný trénink v Pure Jatomi Fitness. Zde jsem byla od 14:30 a pod dohledem profi. fitness trenéra Ondry jsem měla více jak tříhodinový intenzívní trénink. Začínalo se na běžících pásech a stepru, aby jsme se rozehřáli. To bylo v průběhu jedné hodiny. Na řadě bylo protahování rukou- Zvedání činek, TRX, zvedání na strojích. Bohužel byla ještě hodina a půl předemnou a mě po krátké pauze čekal intenzívní 15 minutový posilovací trénink na břicho bez pauzy. Opravou Hard Core. Ondra se slitoval a po 15 minutovém Hard Coru mi dal 8 minut na vzpamatovaní a šlo se na nohy. Nakonec mě čekalo znovu TRX (15min.) a běžící pás (20min) a jako zarytý cyklista jsem při posledních 20minutách běhu sledovala závěry 3.etapy Tour de France. Samozřejmě nesměla chybět sprcha Díkybohu mám na týden vystaráno. PS: Vyzkoušejte taky Pure Jatomi Fitness! Skvělé vybavení, příjemný personál, profi. fitness trenéři, kteří se Vám opravdu věnují, žádné čekání na stroje, lidí akorát a všichni příjemní, všude čisto! Nemám nic co bych řekla negativního Mějte se všichni fajn. Barča Š.

Celý článek

1.místo - O letního krále vrchařů

21.6.2014 jsem opět potvrdila svou formu na 1.ročníku silničního závodu O letního krále vrchařů. Trasa, kterou jsem pro bodování absolvovala se svou kolegyní Petrou Štěpánovou, měla přibližně 70km a obsahovala dvě časovky do vrchu. (Ta druhá měla 3300/157m. ) Obsadila jsem opět první místo. Byl to skvělý a dost náročný závod. Velké díky patří nejen mému týmu Dexter Cycling, ale také organizátorům závodu: ANO,ANO + Vinohradské Šlapky o.s. a řediteli závodu panu Pavlu Zachovi. Se svou formou jsem pro letošní sezónu celkem spokojená. Ano, mám jisté rezervy a cítím to, ale po více jak roční pauze bez cyklistiky a téměř žádného sportu, nemohu čekat zázraky.

Celý článek

Bělečská časovka

V sobotu 17.5.2014 jsem se postavila na 1.start za tým Dexter Cycling v Bělečské časovce jednotlivců. Zde jsem získala 1.místo a s ním titul mistryně České republiky v časovce jednotlivců na 28 km pro rok 2014. Děkuji týmu Dexter Cycling za skvělou pomoc!

www.dextercycling.cz/

Celý článek

Duatlon

27.4.2014 jsem se zůčastnila Újezdského duatlonu. Trať: 2km běh, 13km kolo, 1km běh.

Duatlon jsem zdolala v celkovém čase 47:20 na 7. místě za tým Dexter Cycling. Vylepšila jsem si osobák o 2 minuty.

Celý článek

Kde najdete výsledky

Zde najdte některé výsledky z několika závodů. Především na dráze.

https://vysledky.cyklovysledky.cz/zavodnik/19459/

Celý článek

Nová sezona

Novou sezonu pro rok 2014 zahajuji s novým týmem Dexter cycling! Čeká mě skvělá sezóna plná úspechů a nových možností se skvělým týmem. 

Jsem zvědavá, co nového nám tato sezóna přinese.

https://www.dextercycling.cz/

Celý článek

Jméno: Barbora Škubová

E-mail: barbora.skubova@gmail.com

Follow me on Instagram: @Barbrgeen

SEO